2016 - 2017 KALİTE TAKİP SİSTEMİ FAALİYETLERİ

25.04.2017 820

NİSAN AYI FAALİYETLERİ

Akademik Gelişim Alanı : KTS Danışma Kurulu oluşturulup değerlendirme toplantısı.
Çevre ile İşbirliği Alanı : "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri" projesi kapsamında Anne-Baba Eğitim Semineri.
Değerler Eğitimi, Sanatsal, Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı                : Kutlu doğum haftası ile ilgili kompozisyon ve şiir yarışması.
Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı :

Mescid, Kütüphane, Okuma köşesi düzenlemesi.

İzleme ve Değerlendirme Alanı : Okulun uygun yerlerine Dilek ve İstek kutularu yerleştirilmesi.
Mesleki Gelişim Alanı : Öğrencilerin mesleki çalışmalarına katkıda bulunmak için Kuran okuma ve 40 Hadis yarışmaları düzenlenmesi.

MAYIS AYI FAALİYETLERİ

Akademik Gelişim Alanı   Öğrencilerin öğrenme hızlarını arttırmak için rehberlik servisi tarafından bireysel motivasyon çalışmaları yapılması.
Çevre ile İşbirliği Alanı   İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret.
Değerler Eğitimi, Sanatsal, Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı             40 Şiir 40 Şair etkinliği.
Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı   Mescid, kütüphane ve okuma köşesi düzenlemesi.
İzleme ve Değerlendirme Alanı   Öğrenci, personel ve veli memnuniyet anketleri
Mesleki Gelişim Alanı